ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για την πρωτοβουλία

“ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”

Μάθε περισσότερα και γίνε μέρος της αλυσίδας

Ποιοι διοργανώνουν την πρωτοβουλία “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”;

Η καμπάνια “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!” είναι είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Σε ποιον απευθύνεται η πρωτοβουλία “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”;

Η πρωτοβουλία “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!” απευθύνεται σε επαγγελματίες κι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να αναζητήσουν ό,τι χρειάζονται στην τοπική αγορά τους. Στόχος της να θυμίσει πως κάθε κατάστημα έχει να σου προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που επιλέγονται με προσοχή, αλλά κι ένα χαμόγελο που θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά. Η πρωτοβουλία παρέχει προωθητικό υλικό για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις καθώς και τη δυνατότητα ανάρτησης μιας ειδικής προσφοράς μέσα από την πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr.

Πώς μπορώ να πάρω μέρος;

Ως επαγγελματίας μπορείς να αναρτήσεις τις τρέχουσες προσφορές μαζί με τις βασικές πληροφορίες της επιχείρησής σου συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ! Πολύ σύντομα η καταχώρησή σου θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr. Επίσης, στη σελίδα εδώ βρεις προωθητικό υλικό που μπορείς να αξιοποιήσεις στα δικά σου κανάλια επικοινωνίας. Ως καταναλωτής μπορείς να ενθαρρύνεις φίλους και γνωστούς για την πρωτοβουλία αυτή κάνοντας κοινοποίηση τη σελίδα από εδώ και ενισχύοντας τα αγαπημένα σου τοπικά καταστήματα.

Πού μπορώ να βρω το διαφημιστικό υλικό για το κατάστημά μου;

Στη σελίδα εδώ μπορείς να βρεις το προωθητικό υλικό της πρωτοβουλίας, το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις μέσα από τα δικά σου κανάλια επικοινωνίας και τον χώρο εργασίας σου. Αν έχεις απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Η συμμετοχή μου ως επαγγελματίας έχει κόστος;

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία είναι ΔΩΡΕΑΝ! Πάρε μέρος τώρα!

Πώς μπορώ να υποστηρίξω την πρωτοβουλία στην περίπτωση που δεν είμαι επαγγελματίας;

Μπορείς να γίνεις, επίσης, μέρος της αλυσίδας ως καταναλωτής με τις αγορές σου στα καταστήματα της περιοχής σου και ως πρεσβευτής της πρωτοβουλίας διαδίδοντας τη σελίδα στους φίλους σου. Δες τώρα τις τρέχουσες προσφορές εδώ!

Οι προσφορές που παρέχω πρέπει να έχουν κάποια συγκεκριμένη διάρκεια;

Ναι, οι προσφορές έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και ημερ/νία λήξης. Ωστόσο, μπορείς να καταχωρήσεις πάνω από μία προσφορές δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να απολαμβάνουν διάφορες προσφορές ανά περιόδους.

Υπάρχει επιβάρυνση για τις προσφορές που παρέχω;

Κανένα απολύτως! Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Πότε θα είναι διαθέσιμη η προσφορά που έχω αναρτήσει στη φόρμα;

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη εντός 48 ωρών στη σελίδα εδώ.

Μπορώ να επεξεργαστώ τα στοιχεία της προσφοράς μου;

Όχι! Η υποβολή της προσφοράς δεν μπορεί να ανακληθεί και δεν δέχεται τυχόν αλλαγές.

Μπορώ να προβάλλω τη συμμετοχή μου στην πρωτοβουλία “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”;

Ναι! Όλες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις μπορούν να προωθήσουν τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!” μέσα από τα δικά τους κανάλια επικοινωνίας ή/και τον χώρο εργασίας τους. Μπορείς να βρεις διαθέσιμο προωθητικό υλικό στη σελίδα εδώ.

Πού μπορώ να δω την προσφορά μου;

Μετά την καταχώρηση της προσφοράς και των βασικών πληροφοριών της επιχείρησής σου θα χρειαστούμε 48 ώρες για να αναρτήσουμε την προσφορά στην πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα εδώ.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα εδώ.

Δεν βρίσκετε την ερώτησή σας; Ρωτήστε μας εδώ!